A NETPACK együttműködés előnyei | Kezdő webáruházak részére

Szerző: | 2022.07.26. | Kezdő webshop, Logisztika

A Netpack által létrehozott szallitsunk-egyutt.hu számos megoldással támogatja a kezdő webáruházak indulását, bízva egy hosszú távú, sikeres és kölcsönösen előnyös együttműködésben. Webáruházak üzemeltetésében, vállalkozás támogatásban, marketingben és egyéb más területen szerzett tapasztalatainkat felhasználva nyújtunk támogatást. A támogatás alapja, hogy az adott webáruház csomagszállítását a szallitsunk-egyutt.hu közvetítse.

A szallitsunk-egyutt.hu kezdő webáruházaknak szánt programja rendkívül kedvező, hiszen egyrészt nincs havi feladott csomagszámra vonatkozó mennyiségi elvárás (sem az első hónapokban, sem később), másrészt az induláskor (előre) meghatározhatatlan, esetleg alacsony csomagszám esetén is kedvező szállítási díjat biztosítunk.

Mielőtt az újonnan induló webáruház a szallitsunk-egyutt.hu csoport tagjává válik, a webshop üzemeltetőket megismertetjük a legfontosabb csomagszállítással és elszámolásokkal kapcsolatos fogalmakkal és a szállítással kapcsolatos költségekkel. Ezen ismeretek birtokában az üzemeltető már értelmezni tudják a futárcégek ajánlatait és elszámolásait, amik a legtöbb esetben nem ügyfélbarát módon vannak megfogalmazva, összeállítva, így az avatatlanok számára nehezen értelmezhetőek. Miután a webáruház üzemeltető megismerte a logisztikai alapokat és tudja, nálunk megfelelő helyen van, megtörténik a szerződéskötés a webáruház és a Netpack között, ami szerződés alapján a webshop üzemeltetője jogosult lsz igénybe venni a Netpack által nyújtott szolgáltatásokat.

Ezt követően megkezdjük a közös munkát, így első lépésben átnézzük a már kiválasztott webáruházat, hogy milyen feladatokat kell elvégezni benne/rajta, hogy az megfelelő hátteret biztosítson a hatékony kereskedelemhez. Amennyiben még nincs kiválasztott webáruház motor, segítünk kiválasztani a leginkább megfelelőt. Az ideális webáruház (motor) kiválasztása kulcsfontosságú lehet a webshop jövője szempontjából, hiszen nem csak technikailag kell megfelelő hátteret biztosítania, de megfelelő marketing funkciókkal is kell rendelkezzen vagy lehetőséget kell biztosítania külsős marketing megoldások valamint a kiválasztott futárcég vagy a Netpack szoftver integrálására, összekapcsolására.
A megfelelő webshop motor kiválasztását követően segítünk abban, hogy a webáruház elnyerje a megfelelő megjelenést, továbbá, hogy megfeleljen a jogi elvárásoknak, illetve a rendelési folyamat a leginkább vevőbarát legyen. A rendelési folyamat kialakítása kulcsfontosságú feladat, itteni hiányosságok vagy hibák jelentős oldalelhagyást eredményezhetnek, ami pedig jelentős bevétel kieséssel és (esetleg reklámozott oldal esetén) többletköltséggel járhat.

A környezet kialakítását követően a termékfeltöltés és egyéb beállítások elvégzése következik, majd jöhetnek az első tesztvásárlások. Ha a webshop fel lett készítve a rendelések fogadására és kezelésére, jöhetnek a termék kezelésével kapcsolatos feladatok. Iránymutatást nyújtunk a webshop termékeinek megfelelő csomagolásához és elmagyarázzuk, hogyan kell a csomagokat feladni, nyomonkövetni és adott esetben a sikeres kézbesítés érdekében beavatkozni.
Ezen, a többnyire tapasztalati úton megszerezhető információkra nagy szüksége van a kezdő webáruházaknak, hiszen így időt és pénzt takarítanak meg, ami nagyban segíti a túlélést vagy épp a versenytársakhoz képesti jobb eredmény elérését.

Tovább növelheti a versnyelőnyt a Netpack csomagmenedzser szoftverének használata, ami a Netpack kifejezetten az ügyfeleinél felmerülő igényeknek alapján fejlesztett. A fejlesztés a kezdetektől folyamatos és a jövőben is az lesz (a beérkező igények alapján folyamatosan bővítjük a Netpack csomagmenedzser szoftver funkcióit és szolgáltatásait).
A Netpack szoftver rendkívüli módon megkönnyíti a csomagcímkék elkészítését és a csomagok egyéni és tömeges nyomonkövetését. 24 órás riasztás, visszáru menedzsment és egyéb opciók segítik a csomagokkal való munkát. Minden egy felületen, gombnyomásra elérhető.

Ha webshop nyitását tervezed, vagy nemrég indítottál webáruházat és úgy érzed, hasznodra lehet a segítségünk, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Pin It on Pinterest