Olcsóbb szállítás,

visszárukezelés

és akár 100% webáruház bérleti díj támogatás

Webáruházaknak és akik még csak tervezik a webáruház indítását

Mit ajánlunk Neked?

01

A mostaninál alacsonyabb szállítási díjak

A velünk egy csapatban szállító cégeknek garantáljuk, hogy az eddiginél olcsóbban fogjuk szállítani a csomagjait. Ha nem tudunk olcsóbban szállítani, nem vállaljuk a szállítás közvetítését. Minden nap azon dolgozunk, hogy a partnereink szállítása olcsóbb és hatékonyabb legyen.

02

Mi fizetjük a webshopod bérleti díját

Sok webshopnak okoz gondot egy minőségi webáruház havi bérleti díjának kifizetése. Általában hav nettó 5.000 – 25.000 forint között lehet webshopokat bérelni (felszereltségtől függően), ami bár havi szinten nem tűnik soknak, éves szinten már jelentős költséget jelenthet. Jó hír lehet a számodra, hogy ha megfelelő számú csomagot adsz fel (rajtunk keresztül), akkor nem csak a szállítási díjadat tesszük olcsóbbá, hanem mi fizetjük a webáruházad bérleti díjának (vagy ha saját webshopod van, akkor üzemeltetési díjának) 100%-át is, így díjmentesen használhatsz egy csúcsszuper webshopot! Az ajánlatunk minden webáruház üzemeltető részére érvényes!

03

Szakmai támogatás

Az összefogás elvén működünk és célunk, hogy tagjainkat támogassuk, amiben csak tudjuk.  Csapatunkban van logisztikai szakember, közgazdász, programozó, rendszertervező, informatikus, webdizájner, online marketing szakember, könyvelő, pénzügyi tanácsadó és természetesen 20+ éves tapasztalattal rendelkező magyar vállalkozók, akik szaktudásukkal minden nap csapatunkat erősítik.

04

Visszárukezelő és csomagmenedzser szoftver használata

Akinek számít a visszáru:
– Csomag átadása előtti visszáru (visszautasítás, címhiba) menedzselése egy hatékony megoldással jelentősen csökkenthető. Ezzel a megoldással a visszárus csomagok 20-50 százaléka megmenthető. Webshopok számára ilyen kellegű segítséggel csak nálunk találkozhatsz. Negyedik éve dolgozunk és fejlesztjük saját szoftverünket, amit mára több európai cég is használatba vett. A szoftverünk nem csak a visszáru kezelését segíti, hanem jelentősen megkönnyíti a raktár munkát, segíti a döntéshozókat, a rendelésekkel foglalkozó kollégákat és a pénzügyet, valamint készlet követését is. API és egyéb automatizálás aktív a programban.
– Csomag átadása utáni, 14 napon (illetve egyedi időintervallumon) belül visszaküldhető áruk kezelésére a Németországból átvett online csomagvisszaküldő rendszer is elérhető, amivel jelentősen leegyszerűsítheti a visszaküldés folyamatát. Egy hazai nagy forgalmú ruházati webáruház 90%-kal tudta csökkenteni a telefonos ügyfélszolgálat hívásszámait (a vevők online intézik a csomagvisszaküldést és autórendelést). A futárcégek közül Ilyen komplex megoldással csak a DPD rendelkezik ma Magyarországon.

szallitsunk-egyutt.hu CEO

Így kezdődött, aztán…

Idén (2020-ban) van 20 éve, hogy kereskedelemmel kezdtünk foglalkozni. Az évek alatt igyekeztünk követni a technikai és marketing téren bekövetkezett változásokat. Idővel annyira sok mindent kellett fejleszteni és tanulni, hogy kevés volt a napi 24 óra, ezért barátainkkal felosztottuk a tennivalókat: voltak akik marketing konferenciákra jártak, voltak, akik szoftvereket fejlesztettek, voltak, akik a közösségi média változásait követték. Aztán történt valami, ami addig nem…

2016

2016. december

Felkérést kaptunk egy cégtől a kiscsomag szállítási díjának csökkentésére

Egy jól működő online kereskedelemmel foglalkozó szlovák cég keresett fel minket, hogy tudunk-e segíteni neki abban, hogy a magyarországi csomagjaik olcsóbban legyenek kiszállítva. A probléma megoldása érdekében felvettük a hazai futár cégekkel a kapcsolatot és árajánlatokat kértünk be. Az ajánlatokat látva az fogalmazódott meg bennünk, hogy mi lenne, ha a saját csomagjainkat és az új partner csomagjait egy cégként adnánk fel, hiszen így a több csomagot kedvezőbb áron szállítanák a futár cégek. Vállalkozóként és szoftverfejlesztőként egy nap alatt jött az ötlet, hogy létrehozzuk csomagközvetítő üzletágunkat, ahol saját szoftverrel segítjük a partnereink munkáját. Ajánlatot tettünk tehát a szlovák cégnek, amit ők elfogadtak, így 2017 elején elkezdődött a közös munka.

2017

Újabb európai cég csatlakozott

Átléptük az 1 milliárd forintos értékhatárt!

A működésünk első évében átléptük az 1 milliárd forintnyi közvetített csomagértéket és túl voltunk az 50.000 közvetített csomagon. Ahogy nőttek a számok, egyre kedvezőbb áron szállítottunk és egyre nagyobb hangsúlyt fektettünk a szoftverünk fejlesztésére.

2018-2019

Töretlenül fejlődtünk

Átléptük a 4 milliárdnyi csomagértéket és a 200.000 közvetített csomagszámot

2018 és 2019 hihetetlenül gyorsan elment (számunkra). Ezalatt az idő alatt számos kihívásnak kellett megfelelnünk és töretlenül fejlesztettünk. 2019 év végére elértük, hogy a szoftveres hátterünk automatizált lett (amennyire csak lehetett), így a szoftverrel dolgozók munkája is sokkal könnyebb lett. Számos statisztikai megoldás, készletkezelő és készlettervező, valamint döntéshozatalt támogató megoldás került be a szoftverünkbe.

2020
Megváltozott a Világ!

A Covid vírus felbolygatta a Világot. Az online értékesítések száma jelentős növekedésnek indult. 

2020 elején a Covid-19 vírus miatt bevezetett korlátozások megváltoztatták a Világot, így hazánkat is. Az emberek mozgástere beszűkült és igyekeztek csökkenteni a másokkal történő fizikai kontaktust, így amit lehetett, azt online vásároltak meg. Az online vállalkozások 25-100% közötti forgalomnövekedésen mentek át és a futárcégek a korábbi évek karácsonyi forgalmának volt, hogy duplájával találták szembe magukat. 

2020 nyara

Visszárumenedzsment

Valódi megoldást kínálunk a magyar webáruházaknak

A Coviddal nem csak a forgalom növekedett, hanem sok webáruháznál a visszáru is. Volt partnerünk, ahol havi 3 millió forinttal emelkedett meg a nem átvett csomagok értéke. Gyorsan kellett lépnünk, így a szoftverünkben rekord sebességgel elkészítettük a visszárumenedzsment modult, ami rendkívüli hatékonysággal képes az ügyfélszolgálat munkáját támogatni. A modul tesztelésének első hónapjában 3,3 millió forintnyi visszárut sikerült megmenteni egyetlen egy partnerünknél!

 

2021
A korábbi rossz DPD tapasztalatok felülírva. Sorban csatlakoznak a magyar cégek

Néhány cég, aki hezitált a DPD-s hátterünk miatt, sok évvel ezelőtti rossz DPD tapasztalat miatt, sikerült megnyugtatnunk, így már aktívan növelheti megtakarításait. Mi 2017 óta dolgozunk a DPD-vel és az elmúlt év jelentős változást hozott. A kiszállítások pontosabbak lettek, az esetleges problémákat villámgyorsan kezelik, egyszóval sokkal jobb lett és ami nem elhanyagolható, hogy kiemelt partnerként még ennél is több előnyt élvezünk és a díjaink lehetővé teszik, hogy neked is kedvezőbb szállítást kínáljunk fel.

A DPD az elmúlt években jelentős fejlődésen ment át. Mint Európa egyik vezető logisztikai szolgáltatója, a DPD teljes mértékben saját forrásból valósította meg az 5 milliárd forint értékű zöldmezős beruházást. Az új elosztó központ 5,6 hektáron terül el, a csomagok szortírozását egy vadonatúj 6 300 m2-es épületben végzik. Az 58 dokkoló kapuval rendelkező csarnokba szintén energiatakarékos, teljes mértékben automata csomagszortírozó rendszert telepítettek. A rendszer maximális kapacitással működtetve óránként akár 11 250 csomagot képes kezelni, ezt jelenleg 9 beszállító pálya és 36 kiszállító csúszda biztosítja. Az épület környezetében jelentős növénytelepítés történt: 70 lombos fát ültettek el, és 20 000 m2 zöldfelületet hoztak létre.

Jelen

2020-ban magyar webáruházak részére is elérhetővé tettük kedvező szállítási megoldásainkat és (akár) díjmentesen biztosítjuk második generációs csomagmenedzsment szoftverünket is. Eddig sok milliárd forint értékű csomagot közvetítettünk és partnereinknek 1.200.000 – 56.000.000 forint közötti megtakarítást érünk el évente, ami azt jelenti, hogy van ügyfelünk, akinek a velünk való együttműködés közel 4,7 millió forintot takarítást jelent havonta! Szolgáltatásaink az egész EU-ban elérhetőek, de a legtöbb megtakarítást a Magyarországra és Romániába szállítandó csomagoknál tudjuk biztosítani.

Írj nekünk és díjmentesen megvizsgáljuk mennyivel tudnánk olcsóbban megoldani Neked a szállítást és milyen egyéb szolgáltatásokkal tudnánk könnyíteni a munkádat.

Az alábbi szolgáltatásokat tudjuk Neked biztosítani:

Olcsóbb szállítási díjak és csomagolás

Csomagfeladás egyszerűen és olcsóbban

Ahogy korábban is, a futár cég szoftverében (vagy akár a mi sziftverünkben) rögzítheted a rendelések adatait (kézzel vagy API-n keresztül automatikusan). A futár közvetlenül tőled veszi fel a csomagokat és szállítja ki a vásárlóidnak azokat, csak ezentúl olcsóbban, mint korábban.

Raktározunk és csomagolunk

Levesszük a raktározás és csomagolás terhét a válladról. Nem kell többet vesződnöd a dobozok beszerzésével, megfelelő munkaerő keresésével, raktár fenntartásával. Velünk mindez sokkal egyszerűbb! 2017 január óta végezzük ezt a tevékenységet. Gyakorlott, mindenre figyelő, lelkiismeretes és nem utolsó sorban jól megfizetett munkatársakkal dolgozunk, akiknek érdeke, hogy partnereink elégedettek legyenek. Minél több csomagot kezelünk, annál olcsóbb lesz a szállítás, hiszen számos fix költségen többen osztozunk.

Csomagmenedzser 2.0 szoftver használata

Díjmentes Statisztikai szoftver

Egy általunk fejlesztett szoftveren keresztül követheted nyomon csomagjaidat. Részletes információkat kaphatsz a csomagokról, státuszokról, a befolyó pénzekről és a visszáruról is. Export listákat készíthetsz és mindezt a mobiltelefonodon is, hogy mindig kéznél legyen az információ. A szoftver a csomagcímkék vonalkódja alapján automatikusan kezeli a készletet és innen történik a csomagcímkék nyomtatása is.

Visszárumenedzsment

A szállítások során keletkezhetnek át nem vett csomagok, melyeket vissza szállít a futár a feladóhoz. A visszáru oka lehet az értékesítési mód, termékfajta, fizetési mód és egyéb más tényezők is. A visszáru többletköltséget jelent a vállalkozásoknak, hiszen a szállítást ki kell fizetni és a visszárut is kezelni kell (ki kell csomagolni és az árut újból készletre kell venni). A visszáru okának kiderítése és az ok megszüntetése kulcskérdés lehet egyes vállalkozások sikerességében. Szoftverünk (és igény esetén ügyfélszolgálatunk) egyedi és komplex megoldást biztosít a visszáru csökkentésére. (A szolgáltatásunkat tesztelő partnerünk a tesztelés első hónapjában 3,3 millió forintot sikerült megmentenünk a ~10 millió forintnyi visszáruból…)

Webshopbérlet-támogatás

Csúcsminőségű Webáruház akár díjmentesen

Jó termékeid vannak, amiket szeretnél online értékesíteni, de nem tudod hogyan? Ha csapatunk része leszel és velünk oldod meg a csomagok kiszállítását (a raktározás és csomagolás opcionális), akkor segítünk neked az e-kereskedelemben. 
AMIVEL MÁSHOL NEM TALÁLKOZOL:
A webáruházak beállítását, feltöltését és külsős programok integrációjában segítséget nyújtunk minden partnerünknek. Csapatunk programozói, webdizájnerei és online marketing szakemberei is a segítségedre lehetnek, amennyiben ezt szeretnéd.
Amennyiben velünk oldod meg a csomagjaid szállítását, a havi csomagszámtól függően a webshopod bérleti díjának (vagy saját webáruház esetén a tárhelybérlet) akár 100%-át is átvállaljuk tőled, így díjmentesen használhatsz egy csúcsszuper webshopot!

Szolgáltatásaink külön-külön is igénybe vehetők

A csapatmunka és a stabilitás egyik alapja, hogy minden egyes tevékenységünket önálló vállalkozás működteti, akik egymással összehangoltan működnek, de bármely vállalkozás zavara nem- vagy csak átmenetileg zavarja (de simmiképp sem veszélyezteti) az egész gépezet működését. Mivel a vállalkozások önállóan is működni képes egységek, területi vagy egyéb okok miatt érdemes lehet csak egyik vagy csak másik szolgáltatást igénybe venni.

Főbb modulok, melyek külön-külön is a segítségedre lehetnek:

SZOFTVER és SZÁLLÍTÁS

Nyomonkövetés, Statisztika, Készletkezelés egy helyen

Az általunk közvetített csomagszállítás szolgáltatás egyik legfontosabb kiegészítő szolgáltatása a saját fejlesztésű szoftver, ami azzal a céllal készítettük, hogy megkönnyítsük mind a raktári dolgozók munkáját, mind a vállalat vezetőinek döntéshozatalát, mind pedig az ügyfélszolgálat munkáját. A szoftver automatikusan fogadja a webáruház (vagy más rendelést rögzítő szoftver) rendelés adatait, majd gombnyomásra elkészíti a csomagcímkéket. A szoftvernek köszönhetően, a visszáru kezelése is egyszerűbbé vált. Ezen szolgáltatásunkat igénybe vevő partnereink visszáruit is menedzseljük, amennyiben erre igény van. Szolgáltatásunk jelenleg Magyarországon és Romániában érhető el, de kellő számú csomag esetén bármely európai országra kiterjeszthető. Cégünk kapcsolatban áll szinte mindegyik EU tagállam DPD futárszolgáltatást biztosító vállalatával.
Megjegyzés: Szoftverünk alkalmas  több ország egyidejű kezelésére.

RAKTÁROZÁS és CSOMAGOLÁS

Raktározás és csomagolás gondok nélkül

Jelenleg két raktárral dolgozunk, ahol jelenleg közel 100.000 terméket tárolunk. Ezen raktárak fogadják partnereink rendeléseit, majd csomagolják be a megrendelt árukat és látják el a csomagokat a szükséges dokumentumokkal (igény esetén számla, tájékoztatók, szórólapok, stb.). A raktárakból napi rendszerességgel szállítja el a futár a csomagokat, amik kézbesítését -belföldi címzett esetén- másnap kezdi meg a futárszolgálat. Ezen raktárak fogadják a kézbesítetlen csomagokat is, amiket érkezéskor vonalkód olvasóval szkennelnek, így a benne lévő áruk automatikusan a készletre könyvelődnek. A készletlista folyamatosan elérhető szoftverünkben és kijelzésre kerülnek a már visszautasított, de még vissza nem érkezett csomagok készletei is. (Erről bővebben a szoftver leírásában tájékozódhatsz.) Munkatársaink lelkiismeretes munkájának köszönhetően a készletkezelés terhe lekerül a válladról.

WebSHOP

Webáruház

Az általunk ajánlott webshop megoldások a legújabb dizájn, műszaki és aktuális jogi elvárásoknak is megfelelnek. A webáruházak havi nettó 4990 forinttól érhetők el, professzionális verziók pedig havi 24.990 forintba kerülnek. 
JÓ HÍR NEKED: ha velünk együtt oldod meg a csomagszállítást -ezzel hozzájárulva, hogy csapatunk havi csomagszáma még több legyen-, a havi feladott csomagszámtól függően akár INGYEN is hozzájuthatsz a webáruházadhoz, mivel mi átvállaljuk a bérleti díjad!

Te is webshopot üzemeltetsz?

Ha neked is van webáruházad és szeretnéd a logisztikával járó terheket (anyagi vagy munka) csökkenteni, esetleg szeretnéd, ha mi fizetnénk a webáruházad bérleti díját, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Díjmentesen felmérjük, mennyit tudnánk Neked megtakarítani!

Annak érdekében, hogy megtudjuk, mennyi mindenben tudunk Neked és vállalkozásodnak segíteni, szeretnénk néhány dolgot kérdezni. Mindössze 3-5 percet kérünk az idődből.

Pin It on Pinterest