Valósítsd meg ötleted a piac legjobb webáruházával
& a mi segítségünkkel!

Növekedésedet több mint 5000 magyarországi webáruház tapasztalataira építve, stílusos megjelenéssel és sokszínű alkalmazásainkkal támogatja a Shoprenter, hogy webáruházad éjjel-nappal bevételt termeljen.

Webáruházad már havi 4.990 Ft kiadással elindíthatod és akár percek alatt elkészítheted. Jobbnál jobb sablonok közül válogathatsz!

Elakadtál? Segítünk és fizetjük a Shoprenter webshopod bérleti díját…

Segítjük az ajánlásunkkal megnyitott Shoprenter webáruházak beállítását és integrációit, akár díjmentesen is, ha a szállítást csapatunkkal együtt oldod meg. Segítségünkkel akár 150.000-250.000 forintot is megtakaríthatsz (mert így nem kell fizetned a külsős tanácsadóknak) és, ami még fontos lehet számodra: a havi csomagszámodtól függően akár a teljes Shoprenter webshop bérleti díjadat mi álljuk és nem csak egy hónapig, hanem amíg velünk szállítasz! És ez nem vicc!

Példa: Tételezzük fel, hogy eddig havi 450.000 Ft volt a szállítási díjad, ami a közreműködésünkkel lecsökkenthető 400.000 forintra. Ez esetben az 50.000 Ft szállítási díjon felül kapsz tőlünk 100% webshop támogatást a Shoprenter Silver csomagjára, vagy 50% támogatást a Gold csomagra, így havonta ~62.000 forint megtakarításod keletkezik.

Miért a Shoprenter webáruházat válaszd?

Nézd meg kérlek az alábbi videót és elmondjuk:

A Shoprenter webáruházak biztonságosak és számos fizetési, számlázási és egyéb eladást, valamint működést támogató külső szolgáltatóval összekapcsolható.

Pin It on Pinterest

Share This