A „Csapat”

Csapatunk „alapítóit” 20+ éves barátság és szakmai múlt köti össze. Legtöbbünk megjárta a vállalkozás és az élet mélységeit, de felálltunk és együtt fejlődünk. Közös bennünk, hogy bár mindegyikünknek van saját vállalkozása, a közös fejlődésre helyeztük a fókuszt. Nyitottak vagyunk új, mindenki számára hasznos és fejlődést eredményező kapcsolatok kialakítására és szívesen vesszük az építő jellegű kritikát és a segítő támogatást is. Ha Te is elhivatott vagy a szakmádat illetően, keress fel minket, hátha tudunk egymásnak és együtt valami jót kihozni az együttműködésből.

Olvasd el rövid bemutatkozóinkat és tudj meg többet rólunk:

Gecsei György

CEO

A szallitsunk-egyutt.hu és a webshopkozosseg.hu ötletgazdája. Egykori harcművész, aki sporthoz hasonlóan a munkájában is kitartó és a maximumra törekszik. Agykontrolos problémamegoldó, rendszergondolkodó, front-end webfejlesztő, precíz és kiváló tervező. Nagyra értékeli a barátait és a vidám,  egyenes embereket. Vegetáriánus, a természet szerelmese. Ha segítség kell, rá számíthatsz.

Gecsei Balázs

Pénzügy & Ügyfélkezelés, CFO

Aikido mester, bringás, agykontrolos, a hegyi túrák és a pozitív gondolkodás nagymestere. Napközben a számokat bűvölő közgazdász, este a borok és a maga által készített ételek kedvelője, a szallitsunk-egyutt.hu koordinátora. Hitelszakértő, a kedvezo-hitelek.hu társalapítója és szakmai vezetője. Szabadidejét legszívesebben a családja és barátai társaságában tölti. Ha hitelekkel kapcsolatban vagy pénzügyekben van szükséged segítségre, őt keresheted.

Török Géza

Logisztika, CLO

India és az utazás rajongója. Kreatív és jobb agyféltekés progblémamegoldó. A marketingkonferenciák állandó résztvevője, a kapcsolatépítés nagymestere. Vegetáriánus, a „Sant Mat” spirituális koordinátora, előadója, a MantraIndia társalapítója és a mantraindia.hu társtulajdonosa. Szereti a jó autókat, az építő könyveket, a jó emberek társaságát és a humort. Logisztikusként vigyáz arra, hogy minden csomag célba érjen.

Csibra Gergő

Programozás & Hosting, CTO

Vérbeli programozó, rendszergondolkodó, precíz, nincs feladat, amit meg nem oldana. Sportember, a motorok és a fotózás szerelmese. Odafigyel a világ dolgaira, a környezete védelmére és önmagára. Szereti a jó vicceket és a sünöket. Szabadidejét leginkább családjával tölti.

Bányász József

Marketing & Honpalfejlesztés

Kung Fu mester, elhivatott honlapkészítő, a honlapsiker.hu alapítója, matematika és informatika szakos tanárból vállalkozásokat támogató szakember. Szabadidejét a harcművészetnek és családjának szenteli. Munkáját elhivatottan és precízen végzi, 15+ éve stabil háttere számos magyar vállalkozásnak. Ha profi weboldalt szeretnél vagy egy hatékony és lelkiismeretes marketing szakira van szükséged, őt bármikor keresheted.

Zsigmond László

Marketing, Vállalkozásfejlesztés

Folyamatosan megújuló vállalkozó, az „Építs BRANDET Pinteresten” című könyv társszerzője, az epitsbrandetpinteresten.hu alapítója. Közgazdász, kkv marketing és turizmusmarketing vállalkozó, aki saját stúdiójában hozza létre a vállalkozásokat támogató videóit, fotóit és kiadványait. Számos digitális és nyomtatott kiadvány szerzője, a futás és a túrázás szerelmese, a marketingkonferenciák állandó résztvevője, aki szabadidejét leginkább barátaival és családjával tölti.

Tóth Adrián

Média & Nemzetközi piacok

Influencer, fotós, zenekari tag, énekes, zeneszerző, zongorista, aki éveken át rótta óceánjárók fedélzetén a karibi térség vizeit. Kiváló szervező, eredményes média kereskedelmi szakember, aki az elmúlt 10 évben az Egyesült Királyságban bővítette vállalkozói tapasztalatait. Remek kapcsolatteremtő, ötletgazda, szereti az egyenes embereket, szabadidejét leginkább kislányával és feleségével tölti. Román és angol tolmácsként és fordítóként támogatja az EU-n belül kereskedni vágyó vállalkozókat. 

Török Ádám

Raktár & Csomagkezelés

Tracker, felfedező, akinél a fókuszban az ízek, tájak és emberi kapcsolatok vannak. A képzőművészet értő rajongója, aktív grafikus. Ha épp nem Nepal hegyeit rója, Photoshop kreátor és ötletgazda. A raktári adminisztráció, árú előkészítés és beszállítói kapcsolatok koordinátora és a kreatív munkák aktív résztvevője.

Tóth Eleonóra

 Áfaszakértő és könyvelő
„Varázsló” és számmisztikus. Örök útkereső, az orosz kék cicák szerelmese, az edzőtermek lelkes látogatója. A lifelong learning elkötelezettje, aki magyar szakos tanárból vált a forgalmi adózás szakértőjévé (ÁFA szakértő). Ha szükséged van egy megbízható, tapasztalt könyvelőre, ha korrepetálásra szorulsz nyelvtanból, esetleg szeretnél megtanulni vakon gépelni tíz ujjal, vagy egyszerűen csak eltévedtél a forgalmi adózás erdejében, kopogj be az ajtaján.

Pin It on Pinterest