Fizessük mi a Facebook hirdetésed?

Webshop Támogatási Programunk nem csak a hirdetéseidet támogatja, hanem kedvezőbb csomagszállítást is biztosít, továbbá támogatja a webshopok bérleti díjának fizetését, illetve egyéb marketing és szakmai támogatást nyújt, akár teljesen ingyen!


Mit kínál a program?

A jelenleginél kedvezőbb szállítási díjak

Csomagközvetítő cégként, olcsóbban kapjuk a szállítást a nagy futárcégektől, mint azok a cégek, akik egymaguk szerződnek. A különbség egy részét partnereinknek adjuk kedvezményként, így tudunk kedvezőbb árat biztosítani partnereinknek.

Webshop bérleti díj támogatás akár 100%-ban

Nem csak a csomagszállítást tesszük olcsóbbá, bevételünkből támogatjuk magasabb tudású, nagyobb forgalmat biztosító webáruházak bérleti díját részben vagy egészben, valamint támogatunk webshop vásárlást vagy fejlesztést is.  

ProfitnövelŐ MEGOLDÁSOK finanszírozása

A kedvezőbb csomagszállítás és webshop bérleti díj támogatás mellett kiemelt figyelmet fordítunk partnereink forgalomnövekedésére. Célunk, hogy minél több rendelés érkezzen partnereink webáruházába, ezért támogatjuk például a Facebook vagy Instagram reklámokat.

Ki veheti igénybe a támogatást?

Bármely webáruház részt vehet a programban, amennyiben előzetesen jelentkezett és a jelentkezését befogadta a program üzemeltetője, illetve amennyiben az üzemeltető általi ajánlatot a webáruház elfogadta és létrejött a felek közötti szerződés. Nincs havi csomagfeladási minimum és a webáruház lehet akár induló shop is, de akár régóta működő webáruház is.

A programról

Cégcsoportunk Magyarországon egyedülálló módon támogatja a logisztikai árbevételéből a webáruházakat a 2021-ben indított „Webshop Támogatási Program” (WTP) keretében. A program minden esetben jelentős megtakarítást jelent a programban résztvevő webáruházaknak. A támogatás kiterjed például egy „profibb” (magasabb árkategóriában lévő és nagyobb tudású) webshop csomag bérleti díjára, de részben vagy egészben átvállaljuk a szakmai támogatók (mint pl. Google marketingesek, Facebook és Instagram szakértők) munkadíját is, amennyiben a webáruház elkötelezi magát a növekedés mellett.

2017 óta cégcsoportunk egyik alappillére a csomagszállítás közvetítés. A DPD kiemelt partnereként több országban is arra törekszünk, hogy partnereinknek alacsonyabb csomagszállítási díjat biztosítsunk, továbbá saját fejlesztésű csomagmenedzser szoftverünkkel egyéb támogatást nyújtsunk. Sokan nem tudják, de a DPD a legdinamikusabban fejlődő logisztikai vállalat Európában. 2020 eleje óta jelentős lépéseket tett a szolgáltatás minőségének javítás érdekében, így például 5 milliárd forintos beruházással létrehoztak egy új elosztóközpontot, fejlesztették a szoftveres hátteret, az ügyfélszolgálatot, a járműparkot, kiemelt figyelmet fordítanak a futárok képzésére. 2017 óta az elmúlt egy-másfél év érezhető javulást hozott a DPD szolgáltatásaiban, ezt mi és partnereink is megtapasztalhatták.
Szoftverfejlesztőink, logisztikusaink, marketingeseink és a többi munkatársunk azon dolgozik, hogy partnereinknek a DPD szolgáltatásait kiegészítve, minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani, ami nem csak a kedvezőbb szállítási díjat biztosítja, hanem jelentős bevétel növekedéssel is jár.
Partnerként szívesen látunk már bejáratott webáruházakat és kezdő vagy épp induló shopokat is. Az együttműködés feltétele, hogy a szállítandó csomagok megfeleljenek a DPD szállítási feltételeinek.
A velünk szerződő webáruházak hozzáférést kapnak egy „saját” DPD Weblabel csomag- és címkekezelő szoftverhez, valamint egy általunk fejlesztett, egyedi csomagmenedzser szoftverhez, ami nagyban megkönnyíti és támogatja a webáruházak munkáját.

A program működéséről

A támogatási program alapja, hogy a csomagközvetítő üzletágunk árbevételét megosztjuk a partnereinkkel. A partnerek jelenlegi szállítási díjait megvizsgáljuk és ajánlatot adunk. Mivel nálunk több e-kereskedő csomagjait kezeli a DPD, sokkal kedvezőbb szállítási díjat kapunk, mint az az e-kereskedő, aki közvetlenül és egymaga megy oda a DPD-hez (vagy akár más csomagszállító céghez). A partner jelenlegi futár díjai és a mi díjaink közti különbség egy részét kedvezményként adjuk a shopoknak, így a jelenlegi szállítási díjnál kedvezőbb feltételekkel fog tudni a webáruház szállítani (olcsóbb lesz a csomagok vevőhöz való eljuttatása), továbbá támogatjuk a webáruház fejlődését külsős szakemberek bevonásával, illetve a nekik fizetendő díj részben vagy egészben történő kifizetésével. Segítségünkkel néhány 10.000 forinttól akár több 100.000 (vagy akár millió) forintnyi költségtől mentesülnek a webáruházak havonta.

A program a háttérben hasonlóan működik, mint a webáruházak pontgyűjtő megoldása: minden feladott csomag egy pontot ér. A pontok értéke webáruházanként eltérő lehet (egyedileg kerül meghatározásra) és szerződésben kerül rögzítésre. Az összegyűjtött pontokat a webshop forgalomnövekedését támogató megoldásokra lehet felhasználni. A támogatás célja, hogy hatékonyan növeljük a programban résztvevő e-kereskedő vállalkozások bevételét, illetve az értékesítési darabszámot / csomagszámot.

Szeretnél részt venni a programban?

Küld el nekünk az elérhetőségeidet és felvesszük veled a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétel nem jár kötelezettséggel, csak elbeszélgetünk, hogy megtudjuk, mennyiben és milyen hatékonysággal tudnánk Téged támogatni. 


Pin It on Pinterest